Folkets Valg
#20: Hvordan har du det, når du afgiver din stemme?

Dette lille video-remix opsamler på 3 minutter nogle af de mange forskellige svar, som vi modtog på spørgsmålet “Hvordan har du det, når du afgiver din stemme?” da vi i løbet af 2010 interviewede en masse mennesker som del af Borgerlysts online TV-kanal Folkets Stemmer:

Herfra Borgerlyst vil vi gerne takke for din opmærksomhed. Vi håber, at FOLKETS VALG har sat nogle tanker i gang.

Rigtig glædelig valgdag!

Om FOLKETS VALG

Folkets Valg består af 20 spørgsmål til valgkampen. Ting, vi synes er vigtige at tænke over og snakke sammen om. Ting, der vedrører os alle sammen, vores livsvalg og hverdage. Alle de små daglige valg, der tilsammen er med til at skabe fremtidens samfund. Hver dag stiller vi et nyt spørgsmål – og håber, de vil vække stof til eftertanke og sætte gang i nye samtaler derude, hvor livet leves og hver stemme tæller. Læs mere her og her.

Følg gratis med på:
Borgerlyst.dk
facebook.com/borgerlyst
twitter.com/borgerlyst
vores email-nyhedsbrev

Abonnér på SMS-spørgsmål:
Send en SMS med teksten BORGERLYST til 1220. Så får du et spørgsmål direkte på SMS’en hver dag klokken 11. Det koster en 10’er i alt for en daglig tankevækker under hele valgkampen. Du betaler almindelig SMS-takst for din tilmeldings-SMS, herefter er alle SMS’er inkluderet. Der er 14 dages fortrydelsesret, og du kan altid framelde dig igen ved at skrive BORGERLYST AFMELD til 1220. Du starter med dagens spørgsmål den dag, du tilmelder dig – resten kan du altid finde i arkiverne på borgerlyst.dk.

Om Borgerlyst:
Borgerlyst er et samfundslaboratorium, der gør det nemmere, sjovere og mere spontant at bruge sin handlekraft. Borgerlyst er startet af Andreas Lloyd og Nadja Pass. Vi er selv helt almindelige borgere, der undrer os over, hvor folkets stemmer, virketrang og handlekraft er forsvundet hen – og som nu prøver at vække det hele til live igen.
Vi arbejder fuldstændig uafhængig af politiske, religiøse og økonomiske interesser – og får det hele til at ske ved at holde faglige sammenskudsgilder med andre borgerlystne mennesker. Læs meget mere på borgerlyst.dk.

Kontakt:
Borgerlyst. Ahornsgade 5. 2200 Kbh N.
borgerlyst.dkinfo@borgerlyst.dk
Nadja Pass: 29 49 96 96 – nadja@borgerlyst.dk
Andreas Lloyd: 30 25 30 49 – andreas@borgerlyst.dk

One Response to #20: Hvordan har du det, når du afgiver din stemme?

  1. Jeppe Lajer siger:

    Jeg er ærgelig over at jeg kun må sætte ET kryds. Jeg har ikke lyst til at deltage i demokratiet ved at vælge MELLEM mennesker – jeg kunne godt tænke mig at kunne sætte mennesker SAMMEN. og det samme med partier.
    Eller måske være med til at forme indholdet i politikken mere.
    Når jeg alligevel står der kunne jeg ligesågodt svare på 20 spørgsmål som på et…
    God valgdag everyone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>