Folkets Valg
Borgerlyst udskriver også valg: FOLKETS VALG

I dag blev valgkampen skudt i gang. Men hos Borgerlyst overlader vi det til politikerne og medierne at tale om kamp og krig. I stedet fokuserer vi på det, det hele burde handle om: Hvad det er for et samfund, vi sammen ønsker at skabe.

For vi påvirker ikke kun fremtidens samfund, når vi sætter vores kryds den 15.09 – men også gennem alle de valg vi træffer hver eneste dag, når vi arbejder, køber ind og omgås hinanden. Tilsammen betyder alle disse små daglige valg enormt meget for samfundets udvikling, men vi snakker sjældent om dem.

Så denne gang skal det være anderledes. Denne gang skal vi også benytte valgkampen til at få snakket om nogle af de ting, vi ellers aldrig snakker om. Derfor sætter Borgerlyst med Folkets Valg fokus på, hvordan hverdagens mange små valg hænger sammen med valgkampens ene store. Over de kommende uger stiller vi 20 spørgsmål til valgkampen. Du behøver ikke gøre andet, end selv at tænke over dem. Men vi håber, du vil være med til at sætte tankerne og samtalerne i gang i kantiner, togkupéer, middagsselskaber og til sommerfester landet over.

Vi har gjort det så nemt for dig som overhovedet muligt.

KONCEPTET ER ENKELT: Folkets valg består af 20 spørgsmål, som vi synes, det er vigtigt at få snakket ordentligt om. Hver dag modtager du et nyt spørgsmål. De er henvendt direkte til dig og handler om dine egne vaner, livsvalg og hverdage. Tænk over dem selv, eller snak med andre om dem. Du kan abonnere på spørgsmålene ved at skrive BORGERLYST i en SMS til 1220. Så får du hver dag klokken 11 et spørgsmål sendt som SMS. Det koster 10 kroner i alt.

Du kan også følge gratis med når det passer dig på
twitter.com/borgerlyst
facebook.com/borgerlyst
vores email-nyhedsbrev
eller her på borgerlyst.dk

Hvert spørgsmål er sig selv en lille tankevækker. Dem kan du tolke, som du har lyst. Men hvis du er nysgerrig efter at vide lidt mere om vores tanker bag dagens spørgsmål, kan du også hver dag finde flere perspektiver og deltage i samtalen om dagens spørgsmål på borgerlyst.dk.

Hjælp os med at få politikken ned på jorden og valgkampen ud til folket. Det skal være sjovt at blande sig.

Andreas Lloyd og Nadja Pass
Borgerlyst

Om Borgerlyst:
Borgerlyst er et samfundslaboratorium, der gør det nemmere, sjovere og mere spontant at bruge sin handlekraft. Borgerlyst er startet af Andreas Lloyd og Nadja Pass. Vi er selv helt almindelige borgere, der undrer os over, hvor folkets stemmer, virketrang og handlekraft er forsvundet hen – og som nu prøver at vække det hele til live igen.
Vi arbejder fuldstændig uafhængig af politiske, religiøse og økonomiske interesser – og får det hele til at ske ved at holde faglige sammenskudsgilder med andre borgerlystne mennesker. Læs meget mere på borgerlyst.dk.

Følg gratis med på:
Borgerlyst.dk
facebook.com/borgerlyst
twitter.com/borgerlyst
vores email-nyhedsbrev

Abonnér på SMS-spørgsmål:
Send en SMS med teksten BORGERLYST til 1220. Så får du et spørgsmål direkte på SMS’en hver dag klokken 11. Det koster en 10’er i alt for en daglig tankevækker under hele valgkampen. Du betaler almindelig SMS-takst for din tilmeldings-SMS, herefter er alle SMS’er inkluderet. Der er 14 dages fortrydelsesret, og du kan altid framelde dig igen ved at skrive BORGERLYST AFMELD til 1220. Du starter med dagens spørgsmål den dag, du tilmelder dig – resten kan du altid finde i arkiverne på borgerlyst.dk.

Kontakt:
Borgerlyst. Ahornsgade 5. 2200 Kbh N.
borgerlyst.dkinfo@borgerlyst.dk
Nadja Pass: 29 49 96 96 – nadja@borgerlyst.dk
Andreas Lloyd: 30 25 30 49 – andreas@borgerlyst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>